Reframe Pedalspand messing

Reframe Pedalspand messing
På lager
Varenr.
777746105
2.939,00 kr
Reframe Pedalspand messing er tilgængelig i intervaller af 1
Stilren pedalspand med en soft open/close funktion, som gør brugen næste lydløs.Spandens bund er forsynet med skridsikker gummi og pedalen er designet for optimal stabilitet under brug.Samtidig sørger konstruktionen for, at låget aldrig slår ind i mod væggen og efterlader mærker.Pedalspandens indre beholder kommer med en specialudviklet tape, som holder de medfølgende poser på plads.
  • Der medfølger en rulle poser.
  • Ø 21,2.
  • Volumen 4 l. H 31,5 cm.
En del af Unidrain Reframe Collection by Unidrain der er en serie af badeværelsestilbør med rødder i dansk design. Serien findes i børstet og håndpoleret stål, samt i PVD-behandlet kobber, messing og sort.

Kundeservice

VVSPOWER er din pålidelige leverandør af VVS- og elprodukter. Med mere end 10 års erfaring i branchen har vi opbygget en stærk ekspertise og et bredt udvalg af de bedste produkter til både private og virksomheder. Vi stræber altid efter at tilbyde vores kunder de bedste løsninger til den bedste pris.

Hos VVSPOWER sætter vi en ære i at yde den bedste kundeservice. Vores erfarne og kompetente medarbejdere står altid klar til at rådgive og hjælpe med at finde den rette løsning til dit behov. Vi forstår, at VVS- og elprodukter kan være en udfordrende opgave at navigere i, og derfor er vi altid tilgængelige for at hjælpe med spørgsmål og vejledning på info@vvspower.dk.

Vi er stolte af at tilbyde et stort udvalg af produkter fra de bedste mærker på markedet. Hos VVSPOWER finder du alt fra VVS- og el-installationer og meget mere. Vi tilbyder også hurtig levering og en nem og overskuelig webshop, så du nemt kan finde og bestille de produkter, du har brug for.

Vores Trustpilot-score på 4,7 er resultatet af vores høje standard for kvalitet og service. Hos VVSPOWER er vi altid opmærksomme på vores kunders behov og ønsker, og vi arbejder hårdt for at levere produkter og service, der overstiger forventningerne.

Du er altid velkommen til at skrive til os på info@vvspower.dk hvis du har spørgsmål.

Levering

VVSPOWER.dk leverer hurtig og sikker levering lige til døren.
 
Sikkerhed
Hos VVSPOWER.dk er din betaling SSL sikret gennem Bambora.com, en af Danmarks største udbydere af online betaling.