HG Aquna Select M81 køkken etgrebsbatteri 210mm tud t/kv/udtr.br Steel-optik HANSGROHE

HG Aquna Select M81 køkken etgrebsbatteri 210mm tud t/kv/udtr.br Steel-optik HANSGROHE
På lager
Varenr.
705874360
6.013,00 kr
HG Aquna Select M81 køkken etgrebsbatteri 210mm tud t/kv/udtr.br Steel-optik HANSGROHE er tilgængelig i intervaller af 1

M81 serien fra Hansgrohe er en verdensnyhed i køkkenbranchen. Kendetegnet ved M81 serien er innovativ produktdesign, innovative strålefunktioner og skræddersyet tilbehør til armaturerne. Helt specielt for armaturerne er Satinflow som er den den flade og bløde stråle som strømmer ud fra armaturets sokkel. De mange og små vandstråler gør at du nemt og nænsomt kan rengøre f.eks. frugt og grønt. Ved at klikke på Select knappen på armaturets venstre side skifter du nemt imellem om  vandet skal løbe ud af tuden eller via Satinflow strålerne. 

Til armaturet medfølger en skyllesi som passer perfekt til Satinflow-strålerne og gør at du nemt kan skylle madvarerne uden de kommer i kontakt med køkkenvasken. Derudover er udtrækstuden også smart når tallerkener, gryder osv. skal skylles efter brug.

Udtrækstuden glider nemt og elegant på plads igen ved hjælp af MagFit holderen. Med Quick Clean luftblanderen er det legende let at fjerne kalkrester blot ved at gnide på perlatoren.

Hansgrohe Aquno Select M81, futuristisk og ekstravagant design som passer ind i ethvert sofistikeret køkkendesign. Et blikfang med gennemtænkt design og unikke funktioner. Serien omfatter flere farver og flere udformninger af tuden, hvilket gør at du altid kan finde lige det design der passer til din stil.

Bemærk der kræves et hul til armaturet på Ø35 mm og midten af dette bør maks. være 45 mm fra bagkanten af vasken.

Hansgrohe står for design der ikke bare ser lækkert ud men også er funktionelt og i bedste tyske kvalitet.

Produktet har vundet i 2020 vundet en German Design Award Gold samt German Innovation Award Gold for nytænkende design.

Specifikationer
EAN 4059625269435
Leverandør varenr. 73836800
Kundeservice
Hos VVSPOWER.dk er du sikret en god kundeservice, af professionelle folk med masser af erfaring. Du er altid velkommen til at skrive til os på info@vvspower.dk hvis du har spørgsmål.
Levering
VVSPOWER.dk leverer til en lav pris 80,- uanset ordre størrelse. Hurtig og sikker levering!
Sikkerhed
Hos VVSPOWER.dk er din betaling SSL sikret gennem Bambora.com, en af Danmarks største udbydere af online betaling.